• Ring oss
  • 08-23 23 30
 
  • E-post adress
  • Info@elstrax.se
 
  • Vi finns i Tyresö
  • Strömfallsvägen 3B, 135 49

Blogg

Elstrax
Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Elstraxs nya och moderna hemsida.

Välkommen till Elstrax Elinstallationer AB.

Målet med den nya hemsida är att besökare ska lätt kunna hitta information om Elstrax. 

Den nya hemsidan är användarvänlig och innehar den senaste webbteknologier.

Vad är Elstrax?

Vi är ett ambitiöst el-företag bestående av duktiga, intelligenta och mycket driftiga medarbetare, som tillsammans arbetar hårt och fokuserat på att få dina drömmar som kund att gå i uppfyllelse. Vår riktlinje är att en tillfreds och glad kund är en återkommande kund och således den bästa referensen. Den målsättningen gäller i lika hög grad företagskunder som privata hushåll. Vi har därför anpassat vår verksamhet så att vi är lika lämpade för både mindre som större projekt av alla typer. Vi vågar tänka i nya banor med nya koncept utan att snåla på vare sig service eller långsiktighet. Vår personalstyrka är en av våra mest betydande resurser inom ELstrax och vi eftersträvar att samtliga medarbetare inom hela organisationen ska känna att det både är roligt och givande att gå till jobbet.

 

För mer information, kontakta oss

Om föreget Elstrax

Vi är ett elbolag som utför Elinstallationer, elreparation, elservice och elunderhåll. Elstrax har elektriker som jobbar jour. Vi erbjuder elinstallationer, el jour och elektriker för att hjälpa dig.

Senaste blogginlägg

Nyhetsbrev

Prenumerera er för att få nyhetsbrev
Copyright © 2020 ELstrax elinstallationer Sverige AB. Designed By © Onekmedia | Orgnr 559212-9844 Innehar F-skattsedel & registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Search