• Ring oss
  • 08-23 23 30
 
  • E-post adress
  • Info@elstrax.se
 
  • Vi finns i Tyresö
  • Strömfallsvägen 3B, 135 49

Om oss

Vad är ELstrax?

Vi ELstrax elinstallationer Sverige AB är ett legitimerat elföretag och med fackligt anslutna elektriker och söker nu nya samarbetspartner.

Vi består utav 15st erfarna elektriker och är tillgängliga för utlåning/uthyrning till era projekt runtom i Stockholms län, upplands län samt Södermanland.


Vi erbjuder elinstallationer och servicearbeten med det lilla extra.

Med ett flertal år i branschen ställer vi höga krav på både oss som företag och produkten/tjänster vi levererar. Oavsett vad just du behöver hjälp med är vi säkra på att vi har kunskapen för att uppfylla dina önskemål.

Historia

2015 grundades Elstrax  elinstallationer  Sverige AB under namnet Elstrax  elinstallationer HB/AB med mål att erbjuda de bästa installationstjänsterna inom nyproduktion, ombyggnation och service. 
Med en hög ambitionsnivå och engagemang har vi utvecklat bolaget med fokus på kommunikation, yrkesskicklighet och kompetens vilket har lett att vi gått från 2 elektriker till 15 elektriker i år.   
Vi har gått från enbart att ha arbetat mot privatpersoner till att uteslutande idag arbeta mot företagskunder.

Elstrax idag

I dag  är vi verksamma i Stockholms regionen, Södermanland, Västermaland och våra uppdragsgivare är främst större elfirmor , fastighetsförvaltare, byggföretag, industriföretag. 
Vi erbjuder heltäckande tjänster inom elinstallation allt från utförandeentreprenad, totalentreprenad och åtar oss alla möjliga typer av projekt 
 

Varför ska du välja oss?

Med flera års erfarenhet av elinstallationer har vi samlat på oss en bred kompetens.

Vi är ett etablerat och driftigt företag som utför alla vanligt förekommande el-uppdrag och datatjänster. Vi riktar oss till alla målgrupper som företag, privatpersoner och industrier. För oss är inga projekt varken för små eller för stora, vi lyssnar alltid på kundens önskemål och ger råd baserat på kunskap och erfarenhet där vi skräddarsyr den bästa tänkbara lösningen för Dig.

Vi stöttar och är med i uppbyggnaden utav den första gemenskapsskolan någonsin i Nepal efter jordbävningen som ägde rum den 25 april 2015.

Om föreget Elstrax

Vi är ett elbolag som utför Elinstallationer, elreparation, elservice och elunderhåll. Elstrax har elektriker som jobbar jour. Vi erbjuder elinstallationer, el jour och elektriker för att hjälpa dig.

Senaste blogginlägg

Nyhetsbrev

Prenumerera er för att få nyhetsbrev
Copyright © 2020 ELstrax elinstallationer Sverige AB. Designed By © Onekmedia | Orgnr 559212-9844 Innehar F-skattsedel & registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Search